top of page

Vår historia

Vi är stolta över att kunna erbjuda franchisemöjligheter för Al Rayyes, vilket gör att vi kan sprida våra autentiska smaker till ännu fler platser runt om i världen. Idag har vi expanderat över gränserna och etablerat oss i flera länder, inklusive Sverige, Tyskland, Norge och Jordanien.

 

Vår resa började för över 60 år sedan i den vackra staden Nablus i Palestina - staden där knafe först tog form. Med tiden har vår passion för att tillverka utsökta sötsaker och orientaliska bakverk spridit sig och erövrat hjärtan över hela världen. Sedan 2015 har vi haft förmånen att vara närvarande i Malmö, Sverige. 

Skärmavbild 2023-03-16 kl. 10.28.18.png
Skärmavbild 2023-03-16 kl. 10.27.54.png
Skärmavbild 2023-03-16 kl. 10.27.54.png

Bli en del av oss

Genom att erbjuda franchisemöjligheter strävar vi efter att dela med oss av vår erfarenhet, vårt kunnande och våra autentiska recept till entreprenörer och passionerade matälskare runt om i världen. Genom att bli en del av Al Rayyes-familjen får du tillgång till vår gedigna kunskap och support för att starta och driva en framgångsrik verksamhet.

 

Vi välkomnar dig att bli en del av vår framgångssaga och sprida glädjen av Al Rayyes sötsaker till din egen stad eller region. Med vårt starka varumärke, vår beprövade affärsmodell och vårt engagemang för högsta kvalitet kan du vara säker på att du blir en del av något speciellt.

 

Kontakta oss idag för att utforska möjligheten att bli en franchisetagare hos Al Rayyes och bli en del av vår familj som sträcker sig över generationer och gränser. Tillsammans kan vi fortsätta att erbjuda autentiska Mellanösternsmaker till världen.

bottom of page